Monday, January 16, 2012

why does Barcelona is the best football club?

skang ni mesti ramai enjoy ngan gameplay barca. sebab pe? 
sebab de si perendah diri messi (ye ke), villa natural stiker (owhhhh)
dan ramai lg korang list ka la sendiri ramai sgat. ye la kan the perfect club (betol ke).
dorang main hantaran pendek dan pantas org spain ckap tiki-taka mcam teke-teki plak aku ase.
kan dorang main hantaran pendek dan memegang bola dgan lame tu la opponent ngan fans berteke-teki bile plak dorang nk goal ni .

tp de satu gi asbab why barca king of the world in football.
korang mesti nk taw kan?
tp jgan tekejut plak bkan disebabkan kehebatan dorang but, their act on field.
jgan nk nafi kan....

klau x caye hangpa nengok la ngan mata halus hangpa....

video


r u shocking n u still denying it....
it's common for those r die hard fan i understand

korang gak boleh pilih the best actor....

owh lupe plak de satu gi faktor nape barca power..


paham2 la sendiri....
xkan tu pon nk kene bagi taw

kesimpulannya mudah, madrid x bleh nak menang trofi...

GLORY...GLORY MAN UTD



No comments:

Post a Comment