Wednesday, January 18, 2012

Bola

adidas telah memperkenalkan bola baru untuk kejohanan Euro 2012 yg diberi name Tango 12....

tapi name bola ni mcam sial plak aku dengar....
mcam name cite katun Rango

ntah2 dio jd moskot euro taon ni


Monday, January 16, 2012

why does Barcelona is the best football club?

skang ni mesti ramai enjoy ngan gameplay barca. sebab pe? 
sebab de si perendah diri messi (ye ke), villa natural stiker (owhhhh)
dan ramai lg korang list ka la sendiri ramai sgat. ye la kan the perfect club (betol ke).
dorang main hantaran pendek dan pantas org spain ckap tiki-taka mcam teke-teki plak aku ase.
kan dorang main hantaran pendek dan memegang bola dgan lame tu la opponent ngan fans berteke-teki bile plak dorang nk goal ni .

tp de satu gi asbab why barca king of the world in football.
korang mesti nk taw kan?
tp jgan tekejut plak bkan disebabkan kehebatan dorang but, their act on field.
jgan nk nafi kan....

klau x caye hangpa nengok la ngan mata halus hangpa....

video


r u shocking n u still denying it....
it's common for those r die hard fan i understand

korang gak boleh pilih the best actor....

owh lupe plak de satu gi faktor nape barca power..


paham2 la sendiri....
xkan tu pon nk kene bagi taw

kesimpulannya mudah, madrid x bleh nak menang trofi...

GLORY...GLORY MAN UTD



Tuesday, December 28, 2010

tahniah

arsenal da klah an clelsea.
jdi aku nk bg taw kt mmbe aku sorang ni meor
dio ni peminat sejati meriam tu.
dio bsing2 arsenal da klah an chelsea.
mlalui jringan febregas (akan dibeli barca), walcott (yg xpat men kt world cup 2010), and
a. song (minx maap aku knal dio)
sapa dio tu.
tok pengatahuan arsenal hndak mengikut cara MU dgn membawa pemain muda
tp xponah2 berhasil
hahahaha
pe2 pon congratulation la pd team meriam buloh tu ok

nasmer ow........oi nasmer

pada satu petang amat2 mengerikan. aku tongah baring tibo makhluk halus yg bernama mr. lala aka pali mengajak kami berempat iaitu ayiep, pejai, and also myself. hajat die bkn besa cume nk bli kasut futsal saiz 7. kami membelinya di al - ikhsan. aku pon beli gak tp len laaaaaa. besa la die hard fan MU mesti la nk bli jersey pling latest MU. tp syg xdo. pas2 ayiep kutuk2 den bangsat punyo pendek.
lopeh da bli aku tbo2 nk mkan maggie goreng . sumpah aku sangap gilo ngan megi greng, sib bek ado NASI KANDAR NASMER "pling sdap kat kedah"abaq ang. pas2 aku minx bungkus nk mkan kt umah.
sampai umah aku ngan rakus mengopenkan bungkusan megi goreng tersebut n trus aku samba megi tu.
yo la da lapa bona + ngan sangap. sampai kt mulut, aku trus kunyah.
dikunyahan pertamo aku pat raso an megi tu mcam bodo, xdo ghaso cam doh.
aku poie nyumpah megi greng nasmer.
sumpah den menyosa
peh ni xdo den poie mam kek ctu gi.
sampai dunio khiamat.
klau tingga satu yo kodai makan kek jitqa ni sanggup den mkan hemster meor (bakal) n kucing acap kek umah.
da tu yo yg nk kongsi
den nk nasihat an peh ni klau nk mam kek nasmer jgan beharap tu yo. tkut kempunan
chaw 

Sunday, December 26, 2010

my first time

tepat pada pukul 1:50 pagi, pada hari isnin aku mengestat kan aktiviti blog aku. So, this is my first time time aku berbloging. itu saja tok hari ni. insya-allah aku akan post2 an mende2 yg menarik kpd followers yg aku sayangi. sekian trimas.